Pågang næringshage

Aktuelt

Følg hva som skjer i og rundt næringshagen.

 

Vi er med!

Siva har sammen med NTNU Entrepreneurship Center utviklet kurs i internasjonal forretningsutvikling. Etter gjennomført kurs har deltakerne kjennskap til de viktigste modellene og verktøyene innen internasjonal forretningsutvikling.

Denne glade gjengen er på sin første samling i Trondheim: 
Bergen Teknologioverføring - BTO, Driv Inkubator, Fabrikken Næringshage, Gulen og Masfjorden Næringshage, Innoventus Sør, Medvind24, Namdalshagen AS, Nasjonalparken Næringshage, Nordhordland Næringshage AS, Norinnova Technology Transfer AS, Pan Innovasjon As, Proneo AS, Rogaland Ressurssenter AS, Silicia - Vestfold Technology Incubator, Smart Innovation Norway, STARTUPLAB, Suldal Vekst, Sørlandsporten Næringshage, Valdres Næringshage as, Sør-Østerdal Næringshage.

KursIda Monrad HaugenSiva