Pågang næringshage

Aktuelt

Følg hva som skjer i og rundt næringshagen.

 
Risør Pop-Up Campus 2017

Nok en fantastisk uke med Pop-up Campus i Risør er over. For fjerde året på rad er næringshagen en del av dette utrolige samarbeidet med BeyondRisør, Universitetet i Agder og Arkitektur- og designhøyskolen i Oslo. 40 internasjonale studenter samlet i én intensiv høstuke, og med reelle oppgaver de skal løse fra utvalgte oppdragsgivere i regionen. Da er det kanskje ikke så rart at det er utrolig motiverende og inspirerende både å jobbe i kulissene, men også å få bistå studentene sammen med fantastiske forelesere og fagansvarlige! I år var oppgavene studentene skulle løse av både lokal, regional, nasjonal og global karakter - og studentene slutter aldri å imponere når resultatene presenteres for juryen ved ukeslutt! Takk til både oppdragsgivere, svært gode partnere, og studenter for en meningsfull uke med spennende vinklinger og innspill på næringsutvikling.