Pågang næringshage

Aktuelt

Følg hva som skjer i og rundt næringshagen.

 
Har du en spennende forretningsidé som du brenner for?

Vi søker kvinnelige gründere til et nytt akseleratorprogram. Søknadsfristen er allerede 22. desember 2017, så her er det bare å komme i gang!

Akseleratorprogrammet er et tre måneders intensivt program for kvinnelige gründere i regi av Innoventus Sør. Vi tilbyr et skreddersydd faglig opplegg som bygger på anerkjent metodikk som Lean Startup og Business Model Canvas. Programmet består av 9 samlinger, hvorav 5 workshops og 4 fagsamlinger.

Gjennom akseleratoren vil vi sammen teste ut potensialet i forretningsideen din, vurdere muligheter, avklare elementære markedshindringer og spisse konseptet. Fagsamlingene retter fokus mot høyaktuelle temaer som «presentasjonsteknikk», «økonomi for gründere» og «digital markedsføring». Deltagerne vil gjennom programmet utfordre og inspirere hverandres prosjekter gjennom tett samarbeid og deltakelse.

Les mer og søk her: www.innoventussor.no/akselerator

Ida Monrad Haugen