Pågang næringshage

Aktuelt

Følg hva som skjer i og rundt næringshagen.

 

Holder en høyaktuell kveld i Hagen

Datasikkerhet på et forståelig nivå, det er hva Sørlandsporten Næringshage og Risør By AS frister med nå det arrangere «En kveld i hagen».

Med hackingangrepet forrige helg friskt i minne, er det et høyaktuelt tema som blir tatt opp i næringshagen tirsdag 30. mai. Og man trenger ikke være datanerd for å delta, for det er vanlige næringsdrivende som er målgruppen.

– Vi tar opp team på en enkel og forståelig måte. For i bunnen er det jo gode holdninger som er viktig når det det gjelder datasikkerhet. Noen bedrifter tenker kanskje at dette er en bagatell, og de ikke er viktige nok til å bli hacket. Men, hackerne tenker ikke på den måten. Dette er profesjonelle som har gjort hacking om til et eget forretningsområde, sier Iselinn Kongsten i Sørlandsporten Næringshage.

Ida Monrad Haugen