Pågang næringshage

Aktuelt

Følg hva som skjer i og rundt næringshagen.

 

Hva ønsker du av kompetanseheving i høst?

Ferien er over, og i disse dager jobbes det med hva som skal på plass av kurs og foredrag utover høsten. I den sammenheng ønsker Michel Esnault i Sørlandsporten Næringhage å få vite om det er bedrifter i østregionen som har spesielle ønsker.

– Vi har en del planer allerede. Så det vil nok komme kurs innen regnskap, prosjektarbeid, digitalisering, styrevirksomhet og presse/media, sier Esnault. Han påpeker at det blir stadig viktigere å inneha riktig kompetanse. Derfor er det også viktig at man tilbyr den rette kombinasjonen av kurs.

– Det haster litt om vi skal rekke å få ting på plass i planen vi legger fram til jul, så de som har spesielle ønsker bør komme med innspillene så raskt som mulig, sier Esnault.

Ida Monrad Haugen