Pågang næringshage

Aktuelt

Følg hva som skjer i og rundt næringshagen.

 

Frokost i Hagen om internasjonalisering 27. sept

Det høres kanskje ut som et tema for de store nasjonale bedriftene, men også for bedrifter i Risør og på Sørlandet er internasjonalisering viktig.

Derfor kan det bli en nyttig formiddag for lokale bedriftsledere i Sørlandsporten Næringshage onsdag 27. september. Foredragsholder er Tore Karlstad, som er daglig leder og medeier i Advance Business Partner AS. Han er ikke i tvil om nytten.

– Mange sier at verden er blitt mindre, men jeg sier den er blitt større – fordi vi nå har mye bedre muligheter til å reise langt, når flere steder eller kan få mange fra andre land til Norge. Enten vi vil eller ikke kommer vi tett på mange med utenlandsk bakgrunn. Norge er et lite land med få innbyggere. Det vil si at mulighetene for oss er mye større i den store verden enn motsatt. Om vi ikke allerede har undersøkt våre muligheter, bør vi gjøre det, sier Karlstad til iRisør.no.