Pågang næringshage

Aktuelt

Følg hva som skjer i og rundt næringshagen.

 

Legger til rette for flerkulturell verdiskapning

Tirsdag denne uken var fokuset i Risør Næringshage på flerkulturell verdiskapning. En rekke innvandrere med ønske om å starte egen bedrift var på plass.

Blant deltagerne finner vi Mohammad Albakkar. Han er mannen som under språkpraksis hos Berit T. Adeler lagde den nye vesken til Lundens ordførerkjede.

– Jeg håper å kunne starte min egen butikk hvor jeg syr klær. Da er dette prosjektet noe som kan hjelpe meg. Her snakket vi om hvordan man åpner butikk, hvordan man snakker til kundene og det å betale skatt. Jeg håper også at jeg gjennom prosjektet kan få hjelp til å vite mer om hvordan jeg kan låne pengene som trengs for å åpne butikk, sier Albakkar til iRisør.no.