Pågang næringshage

Aktuelt

Følg hva som skjer i og rundt næringshagen.

 

Sivapartnersamling 2018

Tre dager i Bergen er unnagjort. Først var det daglig ledersamling for alle Næringshagene i Norge og deretter to dager med Siva partnersamling 2018. Et godt faglig opplegg, omvisning på Marineholmen og samvær med svært gode kollegaer fra både inkubatorer, næringshager og TTO'er i Norge bidro til et flott opphold i Bergen. Og på toppen av det hele - det kom ikke en dråpe regn!!

I år er over 150 Sivapartnere samlet i Bergen for å bygge kompetanse og nettverk, og for å bli inspirert til å fortsette den viktige jobben med å skape vekst og utvikling for bedrifter i hele landet.  Foto: Siva

I år er over 150 Sivapartnere samlet i Bergen for å bygge kompetanse og nettverk, og for å bli inspirert til å fortsette den viktige jobben med å skape vekst og utvikling for bedrifter i hele landet. Foto: Siva

Ida Monrad Haugen