Pågang næringshage

Aktuelt

Følg hva som skjer i og rundt næringshagen.

 

Sørlandet - nærmest resten av verden

Sørlandet har historiske tradisjoner for å ha blikket rettet ut mot verden. Derfor er regionen en ledende eksportregion og derfor er vi avhengige av impulser utenfra for videre vekst og utvikling. I en verden i endring, trenger vi å forstå globale trender og tilpasse oss nye krav og forventinger. På Agderkonferansen møter du et mangfold av sørlandske virksomheter som deler sine erfaringer med deg. Hvorfor er Arendalsuka blitt Norges viktigste politiske møteplass? Hva er hemmeligheten bak Palmesus-suksessen? Hvordan lykkes Nøsted i Mandal med å finne kunder over hele verden? Hva kan vi lære av Strømmestiftelsens unike bistandsarbeid? Og hvordan skal vi tiltrekke oss talent og investeringer til landsdelen i fremtiden?

Dette er noen av de spørsmålene du får svar på 22. januar i Kilden teater- og konserthus. Grip muligheten og bli med på landsdelens største og viktigste konferanse for bedrifter, politikere og samfunnsbyggere.

Du møter blant andre: 

Ole Erik Almlid (NHO)

Jan Erik Mustad (UiA)

Jens Kjos-Hansen og Jan Øvind Åvik (GE Healthcare)

Merethe Nøsted von Zernichow (Nøsted &)

Helen Friis (Innovasjon Norge)

Nora Rosenberg Grobæk (Invest in Agder)

Tina Sødal (Strømmestiftelsen)

Harald Stanghelle

Gaute Ubostad (Under)

Christian Skaug (Widerøe)

Leif Fosselie (Palmesus)

Yngve Hågensen
Tore O. Sandvik (fylkesordfører i Trøndelag)

Udjus & Blågis (Fædrelandsvennen)

Ida Monrad Haugen