Pågang næringshage

Aktuelt

Følg hva som skjer i og rundt næringshagen.

 

Den lille pengekvelden

Torsdag 14. februar var vi med å arrangere «Den lille pengekvelden» – et arrangement hvor bedrifter i østregionene fikk litt mer kjennskap til de forskjellige miljøene og offentlige aktørene som de kan få hjelp fra. Det å få vite, møte og se hvem man kan henvende seg til, hvilke ordninger som er mulige å benytte seg av og høre direkte erfaringer fra andre bedrifter var noe som folk fant interessant, og det var nærmere 60 personer som deltok. Vi takker alle samarbeidspartnere og deltakere for en flott kveld på Tenk Senteret!

6.jpg

Fra "panel-praten" - fire bedrifter (Quickflange, Otechos, Picomed og MadameTE) og fire virkemidler (Innoventus Sør, Innovasjon Norge, Norges forskningsråd og Forskningsmobilisering) delte av sine erfaringer. Praten ble ledet av Sørlandsporten Næringshage.

I.jpg
5.jpg
2.jpg

Godt oppmøte!

4.jpg

Ny daglig leder Camilla Grantham presenterte seg og Næringshagen.

Ida Monrad Haugen