Pågang næringshage

Aktuelt

Følg hva som skjer i og rundt næringshagen.

 

Workshop om bærekraft 9. mai kl 13.30 - 16.00

Forventningene til bærekraft gjelder ikke bare selskapets egen organisasjon og drift, men også hele verdikjeden. Og dette er ikke et tema alene for store aktører, men like aktuelt for små og mellomstore bedrifter. Like mye er det høyaktuelt for gründere i startfasen, når fremtiden planlegges.

Bærekraftig virksomhet bidrar til å styrke et selskap sin posisjon, og gir også nye forretningsmuligheter. Det å levere bra på endrede kundevaner og innovasjon, øker tilliten til selskapet.

FNs bærekraftsmål er et eksempel på forventninger til næringslivet, fra samfunnet rundt.

Hvordan kan et selskap integrere bærekraft i sin virksomhet? Og hvilke bærekrafttemaer er relevante for hvert enkeltselskap? I denne workshopen vil vi kort presentere hva bærekraft er, og ulike regler, forventninger og standarder på området.

Etter en presentasjon, vil det være en sesjon hvor vi gjennomgår eksempler på hvordan bærekraft kan integreres i ulike selskaper.

PricewaterhouseCoopers (PwC) ved Tone Kvåle og Magnus Gravem står for det faglige. PwC er et stort, internasjonalt konsern innenfor rådgivning og revisjon. De har 27 kontorer rundt i Norge. Med deres lokale kunnskap, bistår de offentlige og private virksomheter med å nå sine mål.

Tiden er for lengst inne - for å lære mer om bærekraft. Heng på, lær sammen med andre i ditt lokale næringsliv.

Ida Monrad Haugen