Pågang næringshage

Aktuelt

Følg hva som skjer i og rundt næringshagen.

 

Vi har endret navn!

Sørlandsporten Næringshage AS har stor aktivitet og endrer navnet til Pågang næringshage AS. Ny strategi er iblandet et glødende pågangsmot. Næringshagen er regional, med nedslagsfelt i både Vegårshei, Åmli, Tvedestrand, Gjerstad og Risør kommuner. «Behovet for ny drakt er et resultat av økt pågang fra alle kommunene» kan daglig leder Camilla M. Grantham fortelle. «Vi ønsker å rette oppmerksomheten mot nettopp drivkraften og aktiviteten vår, fremfor geografiske symboler. Vårt oppdrag er å sørge for økt verdivekst i vårt distrikt.

Med ønske om en god og trivelig sommer til alle!

Iselinn Kongsten og Camilla M. Grantham i Pågang Næringshage. Foto: iRisør

Iselinn Kongsten og Camilla M. Grantham i Pågang Næringshage. Foto: iRisør

Ida Monrad Haugen