Pågang næringshage

Kurs og arrangementer

Back to All Events

Level Up, Step Forward

  • TENK-senteret Fjærkleivene 52 4900 Tvedestrand (map)

Sørlandsporten Næringshage og TENK InnovasjonsLAB inviterer til en spennende formiddag i østregionen. Enten du har en idé som du ønsker å utvikle, eller er nysgjerrig på hvordan gå ut på et internasjonalt marked, så kan vi love deg nyttige ting å ta med seg på veien. Det blir både «Fra idé til marked» med Innovasjon Norge og en mulighet til å få et innblikk i kulturelle utfordringer man kan møte i internasjonal forretningsverden. Sistnevnte presentert av førsteamanuensis Jon P. Knudsen fra UiA og ulike bedrifters egne erfaringer med dette.

Program

9:00 - 11:00 – ”Fra Idé til marked”

Rådgiver Hugo Loftesnes Pettersen lærer deg hvordan du kan gå frem for å teste og videreutvikle ideen din, og hvordan Innovasjon Norge kan hjelpe deg på veien. Mulighet for speed-date med rådgiver fra Innovasjon Norge direkte etter seminaret.

Meld deg på her.

10:00 – 12:00 – «Kulturelle utfordringer i en internasjonal forretningsverden»

Jon P Knudsen, samfunnsgeograf og førsteamanuensis ved Universitetet i Agder, presenterer kulturelle utfordringer som kan oppstå når et produkt eller en tjeneste skal ut på et internasjonalt marked. Etter foredraget vil ulike bedrifter presentere egne erfaringer knyttet til temaet.

Påmelding: svar@tenkinnovasjon.no

Forretningsutviklere ved TENK InnovasjonsLAB og Sørlandsporten Næringshage vil være tilgjengelige hele formiddagen. Grip gjerne fatt i oss for en uformell prat om hva vi kan hjelpe deg med for å ”level up, step forward”.