Pågang næringshage

Videreutvikle bedrift

Vi bistår på veien mot nye mål.

Pågang næringshage har for meg vært en god støttespiller og motivasjon for å fortsette prosjektet. Det å få gode ideer fra sidelinjen når man er låst i egne løsninger, har vært til god hjelp. Gleder meg til fortsettelsen og videre samarbeid.
— Marius Jacobsen, SoftWork
Softwork gründer støttespiller prosjekt innovasjon produktutvikling tømrer ide løsninger hjelp Marius Jacobsen
 

 
 

Et viktig kriterium for bedriftene vi bistår er at de har et mål om vekst og utvikling. For å oppnå dette dreier det seg om å utvikle strategier som eksempelvis kan føre til økt fortjeneste og inntjening, få satt i gang prosjekter som gir økt kompetanse i bedriften, utvikling av nye produkter eller tjenester, eller å finne muligheter for å ansette flere folk i bedriften. Vi har erfarne rådgivere som kan se bedriften din med nye øyne og være en sparringspartner for deg i slike prosesser. 

Gjennom samtaler finner vi fram til hva slags behov bedriften har, og lager en plan for videre framdrift. Vi bistår altså med strategi- og forretningsutvikling, kompetansehevende tiltak og tilgang på et bredt nettverk av ulike bransjer og aktører. I tillegg tilbyr vi samlokalisering med andre bedrifter i næringshagen.

Ofte dreier det seg om å få tilgang til finansieringsordninger, og vi kan bistå både i søknadsprosesser til ulike instanser, - som for eksempel Innovasjon Norge, regionalt næringsfond Østre Agder, Forskningsrådet, samt andre private- og offentlige institusjoner.

Ta turen innom eller kontakt oss for en uforpliktende samtale slik at vi kan kartlegge behov og veien videre.

Vi er sertifisert i vekststrategi-metodene Vekstsporet og GrowthWheel.

 
 
Utvikle_symbol_stort.png